About Us

Our work strives to enhance our sense of surroundings, identity and relationship to others and the physical spaces we inhabit, whether feral or human-made.

Selected Awards
  • 2004 — Aga Khan Award for Architecture
  • 2009 — Mies van der Rohe Award
  • 2013 — AIA/ALA Library Building Award
  • 2015 — Best Interior, Designers Saturday
  • 2016 — AIA New York Honor Award

QUAI DU CHANTIER

Imaginez un loft au centre de Bruxelles de 160m2. Le projet consistait a créer une extension pour avoir un espace terrasse et bureau. Créer une chambre supplémentaire et repenser et upgrader, l’ensemble du Loft, pour qu’il soit plus contemporain et lumineux.

  • Localisation

    Bruxelles

  • Stade

    Fini

  • Année

    2016

  • Programme

    Rénovation d’extension

  • Surface travaux

    160m2

  • Budget

    150K euros (htva)